FOLLOW
Sites: 216.83 M (+20)
| Directory: 1715 sites (0)
| Niches: 7320 (0)
| Updates: 20.48 M sites/month
| Suggestions: 232 (0)
SHARE
SHARE
Share this W3DIR page on Facebook
Share this W3DIR page on Twitter

SITE INFO: GOOGLE.AL

Status
Active
Last Update
15-12-2018
Edited by
W3DIR Team
Last Edit
15-12-2018
RELATED LINKS
DESCRIPTION

Google Search, zakonisht i referuar si Google Web Search ose thjesht Google, është një motor kërkimi web i zhvilluar nga Google. Ky është motor kërkimi më i përdorur në World Wide Web, që trajton më shumë se tre miliardë kërkime çdo ditë. Gjithashtu ofron kërkime për imazhe, video, lajme dhe harta.

INFO
Subcategory: Search Engines
Niches: Other Services ( Mail ), Search ( Websites , Images , Videos , News , Maps ) .
Supported Languages
,
STATS
Facebook: 510 Likes
Twitter: N/A Followers